F70 mule weer gespot 1 minute leestijd

Ferrari 2013 F70 test mule spyshots
De Enzo opvolger die nu nog bekend staat onder het typenaam F70, is weer gespot en dit maal buiten het terrein van Ferrari. Op de foto’s waarbij de auto van de zijkant is te zien, is de achterkant extra verlengd om de 7.3 liter V12 te kunnen huisvesten. Het nieuwe vlaggenschip van Ferrari wordt op de 2013 Autosalon Genève onthuld en krijgt zoals eerder bevestigd een hybride aandrijving.

Veyron Beater
Dat de auto zich in het territorium van de Koenigsegg Agera R en Bugatti Veyron gaat mengen stond ook al vast, met een gecombineerd (verbrandings- en elektromotor) vermogen van rond de 900 pk. Door een lager gewicht is de kans groot dat Ferrari de titel van snelste productie auto sinds lange tijd weer herpakt. De auto zou daarnaast het meest milieuvriendelijke model uit de modellen-range moeten worden, eind 2013 worden de eerste leveringen verwacht.Categorie(ën)