Bugatti naar Leusden 1 minute leestijd

Bugatti Veyron Logo Mille Miglia 2012-1
Het koopmanshuis is gereed en staat vol, na eerder het dealerschap van Bentley en Lamborghini te hebben gekregen, hebben Bugatti en PON nu ook een overeenkomst. Met nog 81 Grand Sport modellen te gaan (de ‘standaard’ Veyron is al uitverkocht), is het onwaarschijnlijk dat PON in de nabije toekomst nog een auto verkoopt. In 2014 komt de Galibier op de markt, een 4-deurs limousine met Veyron prestaties wat zal worden gevolgd door een nieuwe Veyron enkele jaren later.

Lege handen
Het einde van een tijdperk was al in 2009 gemarkeerd, toen Louwman het dealerschap van Frits Hessing overnam. Een krappe week later was Louwman Exclusive druk doende om het service en salespoint van de merken te behouden. De genoemde VAG merken en Rolls Royce zagen dat niet zitten, alleen het Maserati dealerschap blijft en Lexus wordt toegevoegd.Categorie(ën)