Tuner UG geeft Aventador 2 turbo’s 1 minute leestijd

Lamborghini LP700-4 Aventador Underground Racing Twin Turbo
De Amerikaanse tuner Underground Racing, bekend van de Lamborghini Gallardo Twin Turbo, heeft na lang onderzoek en testen de LP700-4 Aventador Twin Turbo gepresenteerd. Het tuningsbedrijf houdt veel informatie voor zichzelf, wel heeft het enkele specificaties vrijgegeven. De auto heeft in de nieuwe configuratie 1200 pk, wat goed is voor een acceleratie van 0 naar 60 mph binnen 2,2 seconden, op de standaard straat banden. Over de topsnelheid is nog niets bekend, de auto zal bij diverse evenementen zijn opwachting maken.

500 pk
Omdat de tuner bang is voor ‘copycats‘,  is er weinig bekend gemaakt over de 500 pk extra ten opzichte van de standaard Aventador. Wel wordt er verteld dat niet alleen de motor is aangepakt, ook de versnellingsbak heeft een Quickshift-upgrade gekregen om de extra kracht kwijt te kunnen. Verder noemt de tuner de Aventador een stuk geavanceerder dan de voorgangers en is het tuners knap lastig gemaakt om extra vermogen uit de 6.5 liter V12 te krijgen. Hoeveel er betaald moet worden voor de upgrade is niet bekend gemaakt, het setje op de voorganger Murcielago koste $ 129.000,-Categorie