Vanquish komt terug 1 minute leestijd

2013 Aston Martin Vanquish spyvideo
De AM310 Concept die kort geleden werd gepresenteerd op het Concours Villa d’Este ligt nog vers in het geheugen, als de echte DBS opvolger wordt gespot. Het nieuwe model krijgt de naam mee van de auto die een nieuw tijdperk voor Aston Martin inluidde, getekend door Ian Callum en gepresenteerd in 2001. Op het eerste gezicht lijkt het design volledig te zijn overgenomen van de AM310 concept.

Presentatie
Terwijl de vorige Vanquish een compleet nieuwe stijl Aston Martin’s begon, wordt de nieuwste versie een evolutionair model met kenmerken van de One-77. De achterkant heeft een stuk ‘dikker’ uiterlijk dan het uitgaande DBS model, een geïntegreerde spoiler in de kofferklep  zorgt voor extra downforce als de 573 pk sterke V12 op de proef wordt gesteld. Nog deze zomer wordt de officiële introductie verwacht, waarschijnlijk op de Parijs Motorshow.Categorie(ën)