Achter de schermen bij Tesla 1 minute leestijd

Tesla Factory
Terwijl de Tesla Model S in de planning staat om dit jaar geleverd te worden, is het niet bekend of iemand daadwerkelijk al in een (pre-productie) auto heeft gereden. Geruchten onder de auto-journaille beweerde dat Tesla de fabriek nog niet op orde had om de productie te beginnen. Hoog tijd voor Tesla om het tegendeel te bewijzen, in een eerste video zien we hoe de onderdelen van de auto worden gefabriceerd.

3 weken
Het automerk is net begonnen met het contacten van klanten die een order hebben geplaatst, om de auto naar wens samen te stellen. Daarvoor is een Design Studio geopend, waar gekozen kan worden uit 4 basis configuraties, namelijk de normale Model S, Performance, Signature of Signature Performance.
Naast de gebruikelijke keuze voor kleur, interieur en velgen, is er ook een keuze uit verschillende accupacks, waarbij prestaties of actieradius centraal staat. De optielijst bestaat verder uit een Dolby Pro Logic audiosysteem, navigatie en luchtvering. Over minder dan 3 weken wordt de auto officieel gepresenteerd.Categorie(ën)