Lamborghini naar Leusden 1 minute leestijd

Lamborghini LP700-4 Aventador Geneva Motorshow 2012
De leegloop bij Louwman Exclusive lijkt compleet, eerder ging het luxe merk Rolls Royce naar Cito Motors en PON verbouwde het koopmanshuis voor Bentley. Het was niet het enige merk van VAG waarmee PON in gesprek was, ook Lamborghini maakt nu de overstap naar Leusden. Wat er gebeurd met het dealerschap van Bugatti is nog ongewis, er lopen nog gesprekken over de toekomst. Met een kleine kans dat er nog een Veyron wordt verkocht in Nederland is er een kans dat het merk wel in de Louwman Exclusive vissekom blijven.

Tweedehands
Op dit moment is Maserati nog het enige overgebleven merk voor Louwman Exclusive (terwijl Kroymans Maserati op een krap uur rijden ligt). Het dealerschap gaat zich daarom richten op de verkoop van exclusieve tweedehands modellen.

Koopmanshuis
Volgens bronnen bij Autovisie, heeft PON de contracten al getekend en 3 auto’s besteld, het betreft 2 showroom modellen en een demo model. Op dit moment staat er al een Gallardo Spyder in de showroom, toeval volgens PON, de auto is van een Bentley klant en is bedoeld voor de verkoop.



Categorie(ën)