Wederopstanding van Alpine 1 minute leestijd

Renault Alpine Concept A110-50
Vlak voor het pinksterweekend zijn de foto’s van het nieuwe Renault Alpine concept model uitgelekt. De auto die is gebaseerd op het buizenframe van de Megane Trophy, heeft een 3,5 liter V6 aan boord die goed is voor een maximaal vermogen van 400 pk. Se auto is gemaakt om het 50-jarige jubileum van de A110 Alpine te vieren, tijdens de Grand Prix van Monaco wordt de auto voor het eerst getoond aan het publiek.

A110-50
De Racy styling van de auto heeft veel design elementen in zich van de DeZir concept, getekend door Laurens van den Acker die in 2009 Mazda verruilde voor de Franse automaker. Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat Renault Sport werkt aan een productie versie die ergens in 2014 op de markt gaat verschijnen.Categorie