Mercedes bling in Cannes 1 minute leestijd

Mercedes-Benz Gold delegation at Filmfestival Cannes 2012
Van 16 t/m 27 mei vindt de 65e editie van het Filmfestival Cannes plaats, het festival wordt georganiseerd sinds 1946 en is inmiddels het belangrijkste filmfestival van het jaar. Traditie getrouw worden de acteurs bij de Palais des Festivals et des Congrès gebracht in luxe limo’s. Een kans die Mercedes-Benz aangreep om met gouden auto’s op de proppen te komen. Niet subtiel, maar bij een evenement waarbij de Palme d’Or wordt uitgereikt, hoeft dat ook niet.

Pullman
Aan het einde van dit jaar zal Maybach ophouden te bestaan, de naam Pullman wordt het label van de nieuwe ultra-luxe Mercedes’. De S600 Pullman is vergezeld door een CLS, ML en bijzondere “45th Anniversary” SL 65 AMG.Categorie(ën)