DBS Ultimate uitzwaai model 1 minute leestijd

Aston Martin DBS Ultimate
Terwijl Aston Martin hard werkt aan de opvolger van de DB9, is het tijd voor een bijzonder uitzwaai-model, maak kennis met de DBS Ultimate. Het exterieur is aangekleed met extra Carbon-Fiber, terwijl het interieur bijzonder leer met een diamant motief heeft gekregen. De aankleding is gelijk aan het Vanquish S actie model waar er slechts 40 van zijn gemaakt, de DBS Ultimate is gelimiteerd tot 100 stuks.

Beperkt
De auto is beschikbaar als Volante (cabrio) en Coupé de lakkleur keuze is beperkt tot Carbon Black, Silver Fox en Quantum Silver. De remklauwen kunnen worden besteld in het rood, geel of zwart en huizen in 20″ Black Diamond velgen. Het donkere thema wordt doorgezet in het interieur met Obsidian Black alcantara en leder, waar rode stiksels en logo’s opvallen. Als er wordt gekozen voor de automatische transmissie, zijn de flippers bekleed met rood leder.
De Coupé is leverbaar vanaf € 376.843,-, dakloos rijden kan vanaf € 392.288,-, de handgeschakelde uitvoering kost ruim € 10.000,- extra.Categorie