Nieuw Nederlands automerk 1 minute leestijd

Vencer
Nederland staat niet bekend als groot autoproducent, een aantal kleine merken voorzien in een niche markt. Zo bouwt Saker raceauto’s voor prijsbewuste coureurs, bij Donkervoort kan men terecht voor een evolutie op de Lotus Super Seven en Spyker bouwt fashionable luxe sportwagens. Naast de merken die al wat jaren meedraaien, zijn er ook kleinere spelers, Isis en Savage, die binnenkort concurrentie krijgen van Vencer. Op een industriegebied in Nijverdal werd een testmodel gespot voorzien van camouflage.

Teaser
De 36 jarige Vencer directeur Robert Cobben wil nog niets kwijt over het project dat is gestart in Januari van vorig jaar. De website van het bedrijf onthuld eveneens weinig informatie over het project, enkel een teaser-video met omschrijving waarin wordt verteld dat de online community kan meewerken aan ‘de ultieme droom auto’.Categorie(ën)