Bedankjes zijn in! 1 minute leestijd

Audi viert 500000 facebook vrienden R8 V10
Sommige gebeurtenissen vragen om een feestje, als het gaat om het vieren van Facebook vrienden of Twitter followers is een ludiek bedankje ook op zijn plaats. In Maart zette Chevrolet de trent, om de 60e verjaardag van de Corvette te vieren, werden er 60 kaarsen uitgeblazen op het circuit. Even ‘leuk‘ was de actie van Ferrari bij het bereiken van 8 miljoen likes op Facebook, een 458 Italia schreef het cijfer op asfalt met behulp van de achterbanden. Nu volgt Audi, met een video voor zijn 500.000 vrienden.

Bedankt!
Nu kan gezegd worden dat Audi niet bekend staat om zijn creativiteit, laat staan uitbundige acties. Het bedankje van de Duitsers was niets meer of minder dan een kopie van Ferrari, met als weapon of choice uiteraard de R8, bestuurd door Dindo Capello, Audi testrijder en 3 maal Le Mans winnaar.

 Categorie(ën)