Paffett opent sterk 1 minute leestijd

DTM 2012 Hockenheim
Mercedes-Benz coureur Gary Paffett heeft op Hockenheim de eerste DTM race van het seizoen gewonnen. De coureur vertrok vanaf P6 en wist in de beginfase van de wedstrijd zich naar voren te werken. Door een juiste strategie passeerde hij zijn teamgenoot Green, Matthias Ekström vertrok van Pole maar kon het tempo niet bijhouden, hij finishte 3e. BMW maakte zijn rentree in de DTM, Andy Priaulx was de beste rijder met de M3, hij finishte op de 5e stek.

Crash
Een crash van Ralf Schumacher gooide roet in het eten van Dirk Werner, Bruno Spengler en Adrien Tambay. Van de 3 kon alleen Dirk Werner nog de race finishen, op een ronde achterstand. Mercedes-Benz coureur Ralf finishte zelf nog op de 7e plek.
De meeste indruk maakte Christien Vietoris, hij reed vanaf P15 naar de 4e plek op 25 seconden achterstand van de winnaar.Categorie