Ultieme limo van Jaguar 1 minute leestijd

Jaguar XJ Ultimate
Het is de missie van Tata om van Jaguar weer een benchmark voor het luxe-rijden neer te zetten, wat goed lukt met de nieuwe XJ Ultimate. Het vlaggenschip is uitgerust met 2 individuele achterstoelen, gescheiden door een verhoogd middenconsole uitgerust met een schrijftafel, bekerhouders en Champagnekoeler. Paars Suede details steekt af tegen het zwarte leer, wat wordt blauw wordt verlicht door LED-techniek.

Modern
De door Jaguar in Beijing gepresenteerde auto biedt goed alternatief voor de recent afgeprijste Maybach modellen, aan alles is gedacht voor de passagiers achterin. Jaguar weet nu ook moderne auto’s te bouwen, terwijl het toch trouw blijft aan zijn heritage. De hoofdsteunen hebben een displays voor het entertainment systeem, in de rugleuning zijn 2 iPad houders gemaakt die bestuurd worden met een draadloos toetsenbord.

Geluid
De auto wordt geleverd met de 5 liter Supercharged V8 motor, voorzien van een mooie roffel. Als het geluid minder belangrijk is, biedt Jaguar ook de 3 liter V6 diesel motor als alternatief.  Het Britse Meridian heeft de auto uitgerust met een 15-kanaals audiosysteem van 20 speakers.

[nggallery id=74]Categorie(ën)