Dubbelzege voor Perez en Ciro 1 minute leestijd

FIA GT3 2012 ronde 2 Zolder Ferrari 458 Italia GT3 AF Corse Guiseppe Ciro Gaetano Ardagna Perez
Een indrukwekkend weekend beleefde coureurs Guiseppe Ciro en Ardagna Perez van het AF Corse Ferrari Team, in Zolder waren ze in zowel de kwalificatie als hoofdrace de winnaars. De race op zondag werd gekenmerkt door regenbuien vlak voor de finish en start, deze was 10 minuten uitgesteld vanwege de hevige regen. De snel drogende baan bood Perez meer grip dan de WRT Audi van Demay, die met bandenproblemen terug viel naar P4.

Formatie
Tijdens de formatieronde van de 2e race, werd de race stilgelegd met een rode vlag, diverse coureurs hadden moeite met de natte omstandigheden, Dino Lunardi van het Sainteloc Racing team leek te profiteren, echter de gok op regenbanden pakte niet goed uit omdat de regen pas 2 minuten voor het vallen van de finish-vlag het veld minimaal verstoorde.Categorie