Marketing Concept Style Coupé 1 minute leestijd

2012 Mercedes-Benz Concept Style Coupe 2012
Mercedes-Benz heeft voor de onthulling in Beijing van volgende week de CSC geplaatst op het web, de auto is een warmmakertje voor de later te onthullen CLA. Het goedkopere broertje van de CLS staat op het nieuwe platform van de A en B-klasse en staat later dit jaar in de showroom. Het concept past volledig in de nieuwe missie van Mercedes-Benz om een jongere doelgroep te binden aan het merk.

A kwaliteit
De Dynamische presentatie van de A-klasse in Genève liet zien dat Mercedes-Benz de nieuwe ‘verjonging’ serieus neemt. Nog voordat Rosberg de GP van China won, gingen er zelfs stemmen op bij Mercedes om uit de F1 te stappen. In plaats daarvan moest het merk werken aan de core values van het merk, het zijn van de luxe-auto meetlat. De afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz zich niet hersteld van de crisis zoals BMW en Audi, mede door achterstand in het lagere luxe segment.

Concept
Toegegeven, het model ziet er modern en sportief uit, zelfs modern door het gebruik van fluorescerend groene piping, stiksels en details in het interieur. Een mooi detail is dat de vernieuwende ‘Diamond-structure’ van de grille komt nu terug in de velgen en op de diffuser van de auto.

[nggallery id=68]



Categorie(ën)