Tests mid-life Panamera 1 minute leestijd

Porsche Panamera facelift
Porsche is bijna klaar met alle tests van de Panamera, een licht gecamoufleerde auto reed vorige week zijn kilometers. De auto is nu het op een na best verkopende model van Porsche, het is ingehaald door de Cayenne die de helft van Porsche verkopen voor zijn rekening neemt. De facelift auto zal waarschijnlijk op de Beijing Motor Show zijn debuut maken.

Strakker
De auto zal design-cue’s van de Porsche Boxster meekrijgen, die tijdens de Autosalon Genève van dit jaar werd gepresenteerd. De Koplampen en achterlichten zullen scherper zijn vormgegeven, de kentekenplaat op de achterbumper is flink verhoogd en het geheel oogt ‘dikker’. De hatchback zal waarschijnlijk volgens de trent wat zuiniger worden, terwijl het vermogen ietwat stijgt.Categorie(ën)