Mustang gaat wereldwijd 1 minute leestijd

Ford Mustang GT Convertible 2013
Een van de langst lopende modellen in de auto industrie, de USA Ford Mustang, gaat vanaf het volgende model wereldwijd op de prijslijsten staan. Het nieuws komt van Duitse websites bij monde van Barb Samardzich, ontwikkel directeur van Ford Europa. Het wordt voor het eerst sinds de introductie van de Mustang in 1964 dat de auto over-seas is te bestellen, voorheen waren fans van het model aangewezen op de grijze import.

Homologatie
De nieuwe Mustang zal voldoen aan de gestelde eisen voor andere continenten waaronder Europa en Azië. Deze ontwikkeling komt samen met meerdere wijzigingen voor het populaire model. Zo zal het platform geschikt zijn voor een hybride aandrijving, ook wordt het model een geschatte 130 kilo lichter. Het 2015 model van de Mustang debuteert over 2 jaarCategorie(ën)