Opvallend resultaat van Bentley 1 minute leestijd

Bentley Mulsanne
In een tijd dat de premium merken verkoopcijfer -record na record breken, kijken wij niet meer vreemd op van het enthousiaste persbericht, tot het eerste kwartaal bericht van Bentley. De opkomende markt van China nam 84,9% toe, goed voor bijna 500 modellen, op een totaal van 1.759 auto’s (+ 46,6%). Met de komst van een nieuw instap-model, de Continental GT V8, wordt verwacht dat Bentley de stijgende lijn gaat volhouden.

Groei
De troon van voornaamste markt was eerst bezit van de VS, een groei van ‘slechts’ 35,6% was net te weinig om de lijst aan te voeren. Toch lijkt Bentley China niet de credits te geven die het verdient. Terwijl diverse auto merken primeurs bewaren voor China, heeft Bentley niets nieuws te melden over 3 weken als de motorshow start. De in Genève gepresenteerde EXP 9 F Concept zal in China onveranderd op de stand plaatsnemen.Categorie(ën)