CPZ valt van FIA GT1 Kalender 1 minute leestijd

FIA GT1 Circuit Zolder Audi R8
Circuit Park Zandvoort prijkte net als vorig jaar op de GT1 kalender, maar heeft de definitieve versie nu niet gehaald. Ook de race in Argentinië is van de kalender geschrapt, in de plaats daarvoor komen races in Slowakije en Korea. Laatst genoemde is nog niet zeker, net als de race na Korea in Rusland, worden deze op 15 April definitief vastgesteld. In het weekend van 21-22 April is de seizoensopening van het GT1 World Championship op het Franse Circuit Paul Armagnac in Nogaro.

Zolder
Na de eerste manche in Frankrijk, staat Zolder op de planning, Thierry Deflandre, Algemeen directeur van Circuit Zolder, vertelde klaar te zijn voor het circus. Sinds 1999 staat het circuit op de GT1 kalender, elke editie is een grote publiekstrekker voor het kleine Belgische circuit. De Belgische Laurens Vanthoor rijdt samen met Stéphane Ortelli een thuisrace in de Audi R8. De race in Belgisch Limburg is nu de dichtstbijzijnde ronde in het GT1 kampioenschap en wordt vergezeld door de Supercar Challenge en de Belgian Historic Cup.Categorie