Genève top 3: Bentley’s SUV 1 minute leestijd

Bentley EXP 9 F

In de het huidige SUV aanbod is nog ruimte, Aston Martin had in 2009 al de Lagonda Concept nu is het de beurt aan Bentley met de EXP 9 F Concept. De auto heeft een platform geschikt voor de W12, een V8 diesel of een V6 plug-in hybrid aandrijving. CEO Wolfgang Dürheimer is duidelijk over wat de productie versie moet gaan worden. “We want it to be the most prestigious, fastest and the most expensive SUV money can buy.”

Design
Het design proces van de auto begon in juli vorig jaar, er werd snel gekozen voor sportieve retro-styling. Met de feedback van de clientèle wordt de vormgeving voor de productie versie vastgesteld. Het interieur kent een nog hogere luxe standaard dat wordt bereikt met het huidige topmodel, de Mulsanne (Bekijk de Video).

[nggallery id=17]Categorie(ën)