Subaru BRZ definitief 1 minute leestijd

Subaru BRZ

Het Japanse automerk houdt de specificaties van de BRZ 2+2 coupe nog geheim, terwijl Toyota met nagenoeg dezelfde auto onder eigen branding al klaar is voor productie. De versie van Subaru komt naar Europa en in ieder geval naar het Verenigd Koninkrijk, of de auto ook naar andere landen komt is nog onbekend. De auto met een bijzonder laag zwaartepunt komt in een gestripte versie van 45 kilo minder dan de Toyota.

Belasting
De auto is uitgevoerd met aangepaste McPherson vering, daarmee uitermate geschikt voor het betere bochtwerk. Toch geloofd Toyota in een premium positionering vanwege de hogere prijs op de Nederlandse markt.De Subaru weegt 1.220 kilo en heeft een 2 liter 200 pk boxer motor. Huistuner STI beloofd te werken aan een versie met 300 pk.Categorie(ën)