Paarse Virage Vantage Q verkocht 1 minute leestijd

Aston Martin Virage Volante Q

Toen Aston Martin het ‘Q’ personalisatie programma wereldkundig maakte, ging dit gepaard met foto’s van een paarse Virage Volante. Deze auto werd door het automerk meegebracht naar Genève en is op de eerste publieksdag verkocht. Hoeveel er voor de auto betaald is, is niet bekend, de auto blijft staan tot het einde van de Autosalon.

Satin Mariana Blue
De matte donker paars/blauwe kleur heeft Aston Martin Satin Mariana Blue genoemd en is exclusief beschikbaar in het ‘Q’ programma. In het interieur is gebruik gemaakt van geel leder en stikels, wat aan de buitenkant terugkomt op dezelfde gele kleur gelakte remklauwen.
Aston Martin verteld verder dat de meeste klanten hun eigen huis vormgeven of kleurpalet kiezen voor een jacht. Het sportwagen merk biedt nu eenzelfde service voor een sportwagen die volledig past bij de client.

[nggallery id=31]Categorie(ën)