Nieuwe M6 in detail 1 minute leestijd

BMW M6

De vorige generatie 6-serie is niet het succes geworden wat het had kunnen zijn, waarschijnlijk door de uitgesproken styling. Het opvolgende model is een stuk stijlvoller geworden en heeft minder opvallende lijnen in het design. Voor het interieur heeft BMW de samenwerking met de dames van Vogue Magazine gezocht, wat een fantastisch interieur heeft opgeleverd.

Sneller
BMW wacht niet langer met het lanceren van varianten, de M6 is direct te bestellen als coupe en cabrio. De auto wordt aangedreven door dezelfde 4.4 liter Twin Turbo motor als de M5, deze produceert 560 pk en een koppel van 680 Nm. Daarmee is de sprint naar 100 km/h binnen 4,2 seconden gebeurd met een begrensde topsnelheid van 250 km/h. Voor snelheidsduivels biedt BMW het Driver’s Package waarmee de auto de absolute top van 305 km/h haalt. Het opgegeven verbruik is iets minder dan 1 op 10.

[nggallery id=26]Categorie(ën)