RUF Verlengt de Panamera 1 minute leestijd

RUF XL Porsche Panamera S

Speciaal voor de Chinese markt heeft RUF een ‘XL’ uitvoering van de Panamera gemaakt. De wielbasis van standaard de Panamera S is verlengd met 40 centimeter, door motor-tuning zijn de prestaties ongewijzigd. Verder heeft de auto tuner zijn handtekening op de auto gemaakt door de 5-spaaks velgen, andere bumpers en een interieur dat voor de passagiers van alle gemakken is voorzien.

Trend
Eerder verlengde Audi de A6 en BMW de 5-serie exclusief voor de Chinese markt, omdat Porsche zelf niet op het idee is gekomen denkt RUF een lucratieve kans te hebben gevonden. Tussen de voor en achter portieren is een 25cm tussenstuk gemonteerd, de achterdeuren zijn 15 cm langer gemaakt.
Aan het interieur zijn onder andere tafeltjes toegevoegd en een uitgebreid entertainment systeem, ook een verbeterd audio systeem is te leveren op de limousine.Categorie(ën)