Personalisatie programma ‘Q’ 1 minute leestijd

Aston Martin Cygnet Q

BMW noemt het Individual, Audi Exclusive en Aston Martin simpelweg de letter ‘Q’. Een Aston Martin is al geen saaie auto en er zijn opties legio, met het nieuwe programma zijn de laatste beperkingen weggenomen en is alles mogelijk. Of het daarmee in alle gevallen mooier op wordt, is een tweede, maar over smaak valt niet te twisten.

Spoiler
De pers-fotos die Aston Martin vorige week verstuurde van een Virage cabrio, lieten gelijk zien wat Aston Martin bedoeld met personaliseren. Zo is de spoiler uitgerust met lederen riemen voor bagage en is de auto gespoten in mat paars/blauw. Het interieur is gedecoreerd met donkerblauw Carbon-Fiber met contrasterend geel/blauw leer. Om te herkennen dat het geen after-market customisation project is, heeft Aston Martin op diverse plekken het ‘Q’ logo geplakt.

[nggallery id=15]Categorie(ën)