Design showcase EXP 9 F 1 minute leestijd

Bentley SUV Concept EXP 9 F
De naam alleen al maakt duidelijk dat de Bentley SUV nog ver weg is van productie. Wellicht heeft Bentley doordacht gekozen voor het opmerkelijke design om zoveel mogelijk meningen te kunnen verzamelen van de clientèle. Dat er een hoog-op-de-poten model komt is al zeker, het VAG concern heeft voldoende in huis om het concept te verwezenlijken.

Cajun
De aanstaande baby-Cayenne van Porsche deelt het platform met de Q5, wellicht dat voor Bentley het nieuwe Q7 platform wordt gereserveerd. Diverse elementen van het studiemodel zullen we waarschijnlijk niet terug gaan zien, zoals de 23″ central-locking velgen en diverse typische onpraktische designstijlen die in de praktijk niet werken. Het VAG concern breidt zo aan de onder en boven zijde het SUV niche stukken breder.

[nggallery id=17]Categorie(ën)