Aventador J in levende lijve 1 minute leestijd

Lamborghini Aventador J

Ondanks dat het Lamborghini niet is gelukt om de Aventador J geheim te houden, blijft het een grote publiekstrekker op de beursvloer. Vlak nadat de Italiaanse autobouwer een teaser online had gezet, lekte foto’s uit op Tsjechisch een forum. Geïnteresseerde kopers kunnen de portemonnee gesloten houden, de auto is reeds verkocht voor 2,1 miljoen en verhuisd na de beurs naar het Midden-Oosten. Wie de auto heeft aangeschaft wilde Lamborghini niet verklappen.

Geen Roadster
Omdat de order portefeuille voor de Aventador nog overvol zit, staat de cabrio helaas niet op de beurs. Ook het gerucht dat er een productie versie van de Sesto Elemento zou staan, blijkt ongegrond te zijn. De auto is niet zomaar een speedster uitvoering van de LP700-4 Aventador, het is voor Lamborghini een showcase van hun kunsten op lichtgewicht autotechniek. Zo is de auto 11 centimeter langer en is bijna elk carrosserie onderdeel opnieuw ontworpen.

[nggallery id=22]Categorie(ën)