Gemballa pakt uit in Genève 1 minute leestijd

Gemballa Porsche Panamera Mistrale

Sommige succesverhalen zijn ongekend, de wederopstanding van Gemballa is er misschien één. Na een turbulente periode is de tuner weer volledig terug voor het 2012 seizoen. Nadat ze eerder de Gemballa McLaren MP4-12C GT3S aankondigde, kondigen ze tuning-kits aan voor tenminste 3 modellen. In de auto’s lijkt het Uwe Gemballa design-gen voort te leven.

Racing
De man verantwoordelijk voor de wederopstanding is Steffen Korbach, hij is duidelijk over race ambities van zijn merk. Met een competitieve auto hoopt het merk vooraan mee te kunnen rijden en daarmee de race potentie van het merk te bewijzen. Met race-tuning voor de straat blijft het bedrijf nog beperkt tot een Porsche gamma. Tijdens de autosalon zullen ze tuning voor de nieuwe 911, Cayenne en Panamera aankondigen.

[nggallery id=7]

Vandaag heeft Gemballa foto’s vrijgegeven van de Mistrale, die zal debuteren tijdens de Autosalon.

[nggallery id=8]Categorie(ën)