Lamborghini test de Aventador Roadster 1 minute leestijd

Lamborghini LP700-4 Aventador Roadster

Op de redactie van worldofcarfans.com ontvingen ze spy-shots van de LP700-4 Aventador Roadster, wat veel prijs geeft over het nieuw ontworpen dak. Lamborghini houdt vast aan een dakpaneel in plaats van een elektrische inklappende versie. Geruchten zijn dat de auto wordt gepresenteerd, gelijktijdig met een gelimiteerde run van de Sesto Elemento concept-car uit 2010.

Dakconstructie
Voorganger Murciélago had een stoffen dakconstructie, wat te ingewikkeld bleek en daardoor veel frustratie kon opleveren voor de eigenaren. Voor het vaste (waarschijnlijk) Carbon-Fiber dakpaneel wordt een compartiment gemaakt achter de stoelen van de hyper-car cabrio. De auto blijft gelijk aan de vorig jaar geïntroduceerde coupe, al zal de sprint naar 100 km/h tenminste een tiende langer duren en een verminderde topsnelheid met 8 km/h.Categorie(ën)