AMG Marauder Cigarette-Jacht aangekondigd 1 minute leestijd

Mercedes-Benz C63 AMG Black Series inspired Marauder Cigarette-Yacht

Een samenwerking tussen een auto-merk en boten maker is niet nieuw, 5 jaar geleden was er al een Nederlandse boot gemaakt in samenwerking met Spyker. Dit keer is het de beurt aan een op de C63 AMG Black Series geïnspireerd super jacht. De boot wordt aangedreven door 2 1350pk Mercury Racing motoren.

Boast Show
De boot werd officieel onthuld tijdens de Miami Boast Show. Het exterieur is gebaseerd op het zwart/wit thema van de auto, materialen en stoelen komen terug in het interieur. Het gehele interieur is aangekleed met hetzelfde leer, alcantara en Carbon-fiber dat ook op de auto is te vinden. Volgens het pers-bericht zijn er ruim 100 kleine details terug te vinden van de auto in onder andere het dashboard van het 50 voet jacht.

[nggallery id=11]Categorie(ën)