Bentley om zelf te rijden 1 minute leestijd

Bentley Mulsanne Mulliner Driving Specification

Vroeger was Bentley de auto die je zelf rijdt, vanwege de driver-focused oriëntatie. In de tijd dat de Arnage gelijk was aan de Rolls Royce Silver Seraph zijn ze de reputatie deels verloren. Met een Driver Specification optie pakket van Mulliner voor de Mulsanne probeert Bentley een deel van deze historie in ere te herstellen.

Opties
Het pakket omvat een sportiever exterieur door de Mulliner badges en nieuwe 21″ velgen, het interieur is voorzien van ruit-stiksel leer. Ook de toevoeging van een schuif/kantel dak en dranken-koeler in de midden-arm steun achterin zijn nieuw te bestellen op de . De motorspecificaties blijven ongewijzigd op 512 pk uit het 6 3/4 liter V8 Bi-Turbo motorblok. De toevoeging van een Sport-Modus veranderd de rij-dynamiek van de auto door andere gaspedaal-respons, scherpere stuurbekrachtiging en gestuurde demping die body-roll moet beperken. Ondanks de toegevoegde sportiviteit, zijn er volgens Bentley geen concessies gemaakt op de het comfort.Categorie(ën)