GT3 RSR update voor 2012 1 minute leestijd

Voor het nieuwe 2012 seizoen is de nieuwe 991 generatie nog niet klaar, daarom is de ‘oude’ 997 zwaar aangepast voor het komende seizoen. De auto is 48mm gegroeid en de aërodynamica is aangepast met nieuwe luchtinvoer op de voorbumper en happers achter de portieren. Daarmee is de auto conform de regulaties voor de “LM” GTE klasse.

Gestart
De levering van de auto aan raceteams wereldwijd is in Januari al gestart, voor de wagen moet bijna een half miljoen (excl. BTW) worden achtergelaten in Stuttgart.
Tijdens winter tests in Florida op de Sebring International Raceway wist Porsche het vorig record met 2 seconden te verbeteren. De auto zal zijn opwachting maken in grote kampioenschappen zoals de Le Mans Series, International GT Open en het FIA WEC.

[nggallery id=5]Categorie(ën)