Aston Martin V12 Zagato 1 minute leestijd

Aston Martin V12 Zagato
De beslissing is gevallen in Gaydon om de door Zagato getekende V12 Vantage in productie te nemen, na bewezen dienst van de race uitvoering. Na de introductie van een prototype tijdens Villa d’Este in 2011 zal het productie model worden getoond aan het publiek tijdens de Autosalon Genève.

Collectors Item
De auto lijkt een van de meest gewilde Aston’s te worden, de productie is gelimiteerd tot 150 stuks die volledig met de hand in elkaar worden gezet. Ruim 2.000 manuren zijn er nodig om het kunstwerk van aluminium en Carbon-Fiber onderdelen te bouwen. Het interieur heeft dezelfde opvallende Zagato styling als de buitenkant, waar logo’s en opvallende patronen geen deel van de auto saai laten.

Motor
De motor zal naar alle waarschijnlijkheid gelijk zijn aan die van de V12 Vantage, een 517pk sterke 6 liter V12 motor gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak.Categorie(ën)